Helena Kwaaitaal

Schermafbeelding 2018-05-01 om 19.54.14Leven is een avontuur waarin jij de hoofdpersoon bent die elke keer keuzes maakt zowel in je loopbaan als in je privé leven. Net als iedereen kom je daarin prachtige kansen en pittige uitdagingen tegen. Inclusief een innerlijk weten dat een nieuwe koersbepaling nodig is of een onbestemd gevoel als voorteken van andere behoeften en nieuwe impulsen. Immers niet alleen de wereld om je heen is continu in beweging, jijzelf ook!

Hierin past ook stilstaan en tijd nemen, quality time voor jezelf. Om contact te maken met wat er nu in je leven belangrijk is. Niet alleen vanuit je 10% neo-cortex (ratio) maar ook vanuit die 90% onderlaag die zich laat kennen en voelen door verhalen, beelden, herinneringen. En daarmee laat zien wat de rode draad is bij je loopbaan- of levensvraag. Op basis hiervan wordt duidelijke wat de volgende vervolgstap is in de praktijk.

Mijn kracht is mensen met zichzelf te laten verbinden: met hun gevoel, hun lichaam, hun heldere denken en dat wat hun zin geeft.Career Story interview is een prachtige methode om op zingevingsvragen antwoord te krijgen.Wat voor coach ben ik? Oprecht betrokken, Verdiepend, Verhelderend, Intuïtief, Bruggen makend naar de praktijk. Een ervaren professional die ook leert en geniet in haar eigen levensavonturen.

Reacties van coachees die een Career Story Interview traject volgden:
“Ik was aangenaam verrast hoe Helena mij met deze methode in zo’n korte tijd inzicht heeft gegeven in de sleutelfactoren voor het uitstippelen van de koers van mijn loopbaan. De gesprekken liepen vlot en prettig, de rapportage was helder.”- Erik
“Het interview met 5 gerichte vragen gaven me bewustzijn en werkte meteen heel krachtig door. Er ontstond een motto dat me nu nog steeds een krachtig innerlijk anker geeft. Het was heel verrassend om mijn ‘levensportret’ te lezen en te herlezen. Helena heeft krachtige tools ingezet die ze in haar loopbaan heeft ontwikkeld om zo tot verder inzicht en antwoord te komen wat betreft mijn hulpvraag. De werkwijze en hoe Helena haar werkervaring inzet, is voor mij als zeer krachtig, verhelderend en liefdevol ervaren.” Eggie

 

Werklocatie:
6707 CS Wageningen, Matenstraat 4. In overleg op een inspirerende locatie in de natuur van Oost Utrecht, Zuid Gelderland en Noord Limburg. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie:
06-22110168
info@circolore.nl