Judith Wijnbergen

judith wijnbergenIk ga er vanuit dat een ieder kwaliteiten heeft en dat die tot bloei mogen en kunnen komen.Ben jij bewust wat jouw kwaliteiten zijn? Wat zijn jouw wensen? Wat is voor jou belangrijk? Hoe verhoudt jouw loopbaan zich tot jouw levensloop? Hoe wil je daar een vervolg aan geven? Wat is voor jou op dit moment goed om te doen?Vragen die steeds in een andere context, op een ander moment in je loopbaan kunnen spelen. Daar een antwoord op vinden, lukt niet altijd alleen. Daarbij is op zo’n moment hulp prettig en welkom.

Ik werk al lang met de biografische methode (levensverhaal). Een mooie manier om tot de kern te komen. Het Career Story Interview is daarop een prachtige aanvulling. In de coaching volgens deze methode ligt het accent op hoe verder in je loopbaan. Een snelle en effectieve manier om keuzes te maken.

Wat ben ik voor coach: Hartelijk, nieuwsgierig, stimulerend en kom tot de kern. Het gaat om wat jou beweegt en waar jij naar toe wil, welke volgende stap jij wil zetten. Daarin begeleid ik je.

Sinds 2004 werk ik als coach, loopbaanadviseur en trainer vanuit mijn eigen bureau Wijnbergen LoopbaanConsultantcy. Daarvoor was ik 23 jaar werkzaam in het bedrijfsleven in verschillend P&O functies.

Voor meer informatie: www.judithwijnbergen.nl

 

Werklocatie:
Tiel, 4006 MA, Lingeweg 139. Ook coaching via videobellen mogelijk.
Contact informatie: