Lidia van Engeland

_28E5992Niets is zeker in de huidige wereld van werk. Je kunt alleen op jezelf terugvallen, maar ook jijzelf bent in ontwikkeling. Wat is voor jou echt belangrijk in werk? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar kom je volledig tot je recht? Met het Questie Consult ervaar je waar het jou werkelijk om gaat in je leven en werk. Heden en verleden grijpen in elkaar en geven houvast voor een nieuwe stap in de toekomst. Je gelooft in jezelf en weet weer wat je volgende stap moet zijn.

De narratieve werkvorm van Savickas helpt je op een snelle, verrassende en doeltreffende manier in het vinden van antwoorden op je (loopbaan)vragen.

Samen met Raymond Kuster ben ik enorm enthousiast geraakt over deze werkvorm, die we hebben omgedoopt tot het ‘Questie Consult’. Onze klanten zijn verrast en enthousiast over hoe puzzelstukjes op hun plaats vallen. En daar word ik nu blij van! Voor meer informatie: www.questieconsult.nl. Ik nodig je van harte uit om deze onvergetelijke ervaring te gaan ontdekken.

Werklocatie:
Nijmegen, Stijn Buysstraat 22 6512 CP
Arnhem, Coachhuis Zijpendaalseweg 25 6814 CC
Contact informatie:
06 22 21 20 42
Lidia@questieconsult.nl