Mia Vergoossen

Citylife Mia profielfotoIk ben 22 jaar in het vak, gecertificeerd bij het CMI (Career Management Institute) en Loopbaanprofessional bij Noloc, koepelorganisatie van Loopbaanprofessionals.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is de koppeling tussen loopbaan en levensloop. Mijn ervaring in de jeugdhulpverlening heeft mij laten zien, hoe groot de impact van de opvoeding en milieu is op de verdere ontwikkeling en kansen van mensen m.b.t. opleiding en werk. Daarom sluit de methode van Savickas zo goed bij mij aan. Ik heb ook gezien dat er in elk individu a.h.w. een groeibriljantje zit dat zich kan ontwikkelen en fijn geslepen kan worden. Dit is de basis van waaruit ik werk!

Ik noem mij zelf “Loopbaanprofessional in de breedste zin van het woord”. Dat betekent enerzijds dat ik met diverse doelgroepen kan werken, anderzijds m.b.t. verschillende trajecten mijn bijdrage kan leveren. Ik werk net zo graag bijvoorbeeld met jongeren met een studiekeuzevraag of ervaren medewerkers als met startende zzp-ers of jonge ambitieuze moeders die meer balans willen tussen werk en privé. Dat geldt ook voor het opleidingsniveau, belangrijk is dat men kan reflecteren op leven en werk.

Feedback van een cliënt:

“Haar empathie, oprechte betrokkenheid, inzicht, gerichte oefeningen en prikkelende vragen boden de ruimte, een spiegel en tegelijkertijd een veilige haven voor alternatieve gedachten en eigen antwoorden en zo werd de voor mij juiste weg duidelijk.”

Werklocatie:
Roermond,Tintelberg 7 6041PT. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie:
0475-310448
06-22480140
mvergoossen@mvloopbaan.nl