Reina Janssen

Werken in verbinding met jezelfzelf

Als je op deze manier werkt, dan doe je het niet langer voor een ander, maar werk je vanuit je eigen binnenkant geïnspireerd en doe je het voor jezelf. Omdat het jou groei en energie brengt. ‘Jezelf’ als uitgangspunt in de dingen die je doet en neerzet in de wereld.

Ik geloof dat dit een belangrijke kanteling is, die gaande is en waar we als werkende mensen ook naar verlangen. De nieuwe tijd vraagt dat je niet langer alleen maar loyaal bent aan de organisatie of baas, maar vooral ook loyaal bent aan jezelf. Vanuit loyaliteit aan jezelf lever je – met plezier en langere tijd – je bijdrage in werk.

Dit vraagt wel dat je jezelf beter leert kennen. Nu zit alle wijsheid al in je. Dat geloof ik. Je kent ook al het antwoord op je eigen actuele loopbaanvraag. Het moet alleen gevonden worden. En daar help ik je graag bij. De methode Savickas vind ik zo mooi en boeiend, omdat ‘jezelf’ met al je ervaring en wijsheid centraal staat. Met het Career Story Interview krijgt dit licht en ontdekken we samen de verbanden. In korte tijd komen we tot de essentie. En vanuit dit ‘raken’ vind je je antwoord en kun je verder op je pad.

Iets over mezelf

Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het vakgebied Personeel en Organisatie heb ik in 2006 ontslag genomen om als zelfstandig professional verder te gaan. Deze ‘sprong’ waarmee ik alle zekerheden losliet, is (ook) een persoonlijk proces geweest. En wat heeft het me veel opgeleverd.

In het loopbaanvak komt voor mij alles bij elkaar: ontwikkeling, organisatie, persoonlijke dienstverlening en mijn P&O-ervaring. Als loopbaanprofessional heb ik mijn bestemming gevonden.
Mensen kennen mij als een toegankelijke, heldere coach, die ‘raakt’ en je een stap verder brengt.

Met mijn loopbaancounseling draag ik graag bij in de verdere groei van ons werkend bestaan in de veranderende arbeidsmarkt.

Kijk voor informatie ook op www.janssencoaching.nl

 

 

Werklocatie:
Het Coachhuis, Engelserf 35, 3843 BD Harderwijk. Het Coachhuis, Kerkweg 7, 3832 RH Leusden. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie: