Saskia de Bel

Hoe blijf je overeind in een voortdurend veranderende wereld met alle eisen die we onszelf en elkaar tegenwoordig stellen? Met de grotere dynamiek in loopbanen maakt zelfsturing hierbij het verschil tussen gezonde aanpassing en ontwikkeling, of allerlei klachten. Weten wie je bent, wat je drijft en werk doen dat echt bij je past maakt daarbij een wereld van verschil.

De grote waarde van narratieve counseling in het algemeen is dat het de stevigheid en het aanpassingsvermogen van mensen versterkt, ofwel de zelfsturing. Het grote voordeel van het Career Story Interview is dat dit ook nog eens in relatief korte tijd kan.

 Al vele jaren is het werken met de biografie (levensloop en loopbaan) mijn favoriete onderdeel in loopbaancounseling. Voor steeds meer mensen blijkt het echter lastig hier voldoende tijd voor in te ruimen. Er komt namelijk nogal wat schrijfwerk bij kijken. In mijn behoefte aan vernieuwing hierin voorziet het CSI helemaal, zonder aan diepgang in te boeten. Daarmee voelt het voor mij als op het lijf geschreven. Het is bijzonder hoe snel je met het CSI tot de kern komt en hoe zeer mensen getroffen zijn door de inzichten en samenhang die ze in hun eigen leven en loopbaan ervaren. Het CSI biedt mij een waardevolle aanvulling op mijn bestaande werkwijze, en kan ook uitstekend op zichzelf staan.

Ik train en begeleid sinds 1995 mensen naar meer vitaliteit en werkplezier. Vanuit mijn holistische visie ondersteun ik mensen bij het hervinden van hun werk-privébalans, het herstellen van overbelastingsklachten, het gezond aan het werk blijven, de regie over het leven nemen en het vinden van werk dat werkelijk bij hen past. Zodat ze lichter kunnen leven en werken!

Werklocatie:
Suezkade 77 2517 BX Den Haag. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie:
070-887 33 37
Saskia@debel.co