Trudy Verhaagh-Sieben

Linkedin pic[1]Mijn drijfveer is mensen in balans te brengen, vooral op hun werk maar ook in combinatie met het thuisfront. Ik sta een brede aanpak voor om de balans tussen mens, werk duurzaam te herstellen. Mijn aanpak is altijd individueel maatwerk. Ik heb ruime ervaring van arbeidsinzet met een beperking (belasting in werk versus belastbaarheid van de client) en sociale wetgeving zoals Wet Verbetering Poortwachter, WAO, WIA en WAJONG.

Ik ben werkzaam in de volle breedte van midden Nederland met cliënten uit Ede e.o. maar ook uit bijvoorbeeld Amsteram Rijswijk Hilversum, Dieren en Arnhem. Er is een Shuttle service van en naar intercitystation Ede-Wageningen zo mogelijk maar ook een busverbinding om de hoek.

Bij het uitproberen van de Savickas methode in een workshop van Noloc, ervaarde ik de kracht van deze methode. BIJZONDER! Kort daarna ben ik gestart met de masterclass om mij met deze methode meer en meer vaardiger te maken. Dit helpt cliënten bij bepaalde vragen beter dan een beroepskeuzetest, zo is mijn overtuiging. Hiermee kan ik cliënten ondersteunen, zelf de rode draad in hun leven te ontdekken en daarmee weten ze doorgaans ook hoe verder te gaan.

Wat voor coach ik ben? Ik hou van de individuele aanpak en ben sterk in het verbinden van mensen.

 

Werklocatie:
Ede, Lorentsstraat 4, 6716 AD,
werkzaam in heel midden Nederland
Contact informatie:
M 06-48491601
info@werkbalanz.nl