Ank Stegenga

fullsizerenderBlijven leren en ontwikkelen, talenten van mensen optimaal benutten, daar geloof ik in. Mijn hart ligt dan ook bij het begeleiden van mensen en organisaties in verandering. Ik heb een jarenlange ervaring in pedagogiek, management/ advisering en coaching in onderwijs en non-profitorganisaties. Daarnaast werk ik als beeldend kunstenaar. Ik begeleid mensen graag in hun bewustzijnsproces wie ze zijn, wat ze ten diepste beweegt, raakt en wat dit betekent voor hun vervolgstappen. In dit proces werk ik op maat en afgestemd op de persoon met diverse werkvormen zoals gesprekken, opstellingen, werken met beelden, schrijven, Voice Dialogue, en de Savikckasmethode.

Voor vragen over loopbaankeuzes, levensvragen gebruik ik graag de verhalende methode van Savickas. Ik geloof erin dat je roeping al in je jeugd besloten ligt, dit is prachtig te zien in kinderspel. Deze roeping is bedekt geraakt met invloeden van buitenaf en aangeleerde overtuigingen, waardoor het lastig kan zijn om weer in contact te komen met je oorspronkelijkheid. Door samen biografisch in gesprek te gaan, de goede vragen te stellen, verbindingen te laten zien, kom je in korte tijd weer in contact met deze oorspronkelijkheid. Je ontdekt jouw eigen unieke levensdraad in je verhaal, je drijfveer en je talenten. Dit geeft energie, verbinding met je kern, focus, vertrouwen en helpt om je eigen regie te nemen in werk en leven.

Durf je het aan om weer verbinding te maken met je oorspronkelijkheid, met wat je echt raakt om een volgende stap te maken? Elke verandering begint met een eerste stap(je) …

Ik loop graag met je mee in dit ontdekkingsproces.

Werklocatie:
Gorssel Deventerweg 47, 7213 EE Laren, Deventerweg 14, 7245 AX Andere locaties mogelijk
Contact informatie: