Barbara Bouwman

Er zijn momenten in het leven waarop kiezen moeilijk is. Je worstelt er mee. Je realiseert je dat jouw

foto barleven een andere wending kan nemen door de keuze die voor je ligt.

Met het Career Story Interview komt naar boven wat er onder de oppervlakte speelt. Door relevante stukken van jouw levensverhaal naar je bewustzijn te halen kijk je met een nieuwe blik naar de keuze waar je voor staat. Je krijgt inzicht in waar je twijfels vandaan komen en wat je hindert. Een keuze maken die ook gevoelsmatig klopt bij wie je bent wordt dan ineens een stuk gemakkelijker.

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog en Coach heb ik nog meer gereedschappen in mijn rugzak. Hiermee help ik je inzicht in jezelf en het keuzeproces te krijgen en antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen. Ik kan je helpen jouw kwaliteiten en valkuilen, interesses, drijfveren, aanleg op het gebied van persoonlijkheid (wie je bent) of capaciteiten (wat je kunt) te verhelderen. Ook kan ik samen met je kijken waarom je het moeilijk vindt te kiezen of wat de oorzaak is dat je vastloopt in het keuzeproces. Hindernissen ruimen we uit de weg. De weg is dan vrij om te kiezen wat bij jou past.

 

Werklocatie:
Leeghwaterweg 1, 1456 NB Wijdewormer; Zeemansstraat 54, 1506 CV Zaandam; Jacob van Lennepkade 344Y, 1053 NJ Amsterdam. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie:
06-21840390
bar@bouwman.nl