Petra Muns

iPhoto-bibliotheekWerken is leren! Werken is ontdekken, vallen en opstaan, moedig zijn. Werken is doorzetten, vaardig worden, verliezen en winnen. Werk is niet altijd leuk, maar draagt wel bij aan je ontwikkeling. Als werk niet meer voelt als ontwikkeling en leren, dan is er iets aan de hand. In een groeispurt ga je met behulp van een diepgaand interview (Savickas methode) onderzoeken wat je motto en je plot is en dat leg je naast de actualiteit. Wat is er nu belangrijk, wat is de volgende stap om dit te bereiken.

Wil je na je korte loopbaantraject met het Career Story Interview nog een stap verder gaan, dan kunnen we in een aantal korte persoonlijke en actuele beelden een miniportret maken in de vorm van een filmpje. Hierin is zichtbaar wat jouw motto is en wat je energie geeft in je leven!

Het werken met beelden en verhalen is de essentie van mijn manier van werken. Ik doe dat persoonlijk en met enthousiasme. Ik leg verbindingen en ga samen met jou op zoek naar je belangrijkste bijdrage in werk en leven. Mijn drama-opleiding, hulpverleningsachtergrond en rol adviseur talentontwikkeling bij de overheid komen samen in het werken als narratief loopbaanbegeleider. Daarbij maak ik o.a. gebruik van het model van de reis van de held en gebruik ik bestaande films. Ook foto’s en een gefilmd mini-portret helpen je om je kracht weer te ervaren. Na een traject, weet je waar je aan wilt bijdragen in je leven en hoe je dit elke dag kan vormgeven.

Wat ben ik voor coach? Inspirerend als het gaat om tot actie te komen. Beeldend en verhalend met als doel het verbinden van verleden, heden en toekomst,

Meer lezen op mijn eigen website

 

Werklocatie:
Bilthoven, Provostlaan 63, 3723 RC
Coachhuis Amersfoort, Arnhemseweg 6, 3817CH. Ook coaching via videobellen mogelijk.
Contact informatie:
06-49774320
info@tulptalent.nl