Sandra Tinge

Mijn passie is om aan jouw leven te mogen bijdragen, waardoor privé- en werkgeluk worden beïnvloed en ontwikkeld. En dit alles vanuit het bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid.

We ervaren de wereld allemaal op verschillende manieren. Zowel de nabije omgeving waar we onderdeel van zijn, en ook via social media horen en zien we wat verder in de wereld gebeurd. (In)direct worden we hierdoor continue beïnvloed.
Er wordt dan ook veel flexibiliteit van ons verwacht, ook in ons werk. De wijze waarop we mee kunnen blijven bewegen met veranderingen in een organisatie, is van belang in de mate van werkgeluk. Er kunnen vragen en onzekerheden ontstaan.

Als coach kan ik je begeleiden bij het (her-)vinden van kwaliteiten, drijfveren en verlangen in jouw werk.
Jouw coachvraag is leidend. Op het gebied van het maken van een keuze in werk wat beter bij je past, maak ik gebruik van de methode Career Story Interview van Savickas. Deze methodiek kan op zichzelf staan, en ook deel uitmaken van een uitgebreider coaching traject.

We starten met het verduidelijken van de loopbaanvraag. Dan gaan we werken met jouw levensverhaal.  Door de spontane en openhartige wijze waarop jij de vragen beantwoordt, vind je de richting waarnaar je onderweg bent. In onze samenwerking wordt jouw levensverhaal vormgegeven.
Je zult verbaasd staan hoe veelbetekenend jouw antwoorden zijn. Relaties tussen thema’s in jouw leven worden zichtbaar, waardoor het levensverhaal nieuwe betekenis krijgt. Dit geeft inzicht om bewust de keuze te maken voor de volgende stap in je werk.

Wat voor coach ik ben? Ik ben betrokken, uitnodigend, stimulerend en verbindend. En als het waardevol is, ook confronterend. Dit alles vanuit een integer, respectvol spectrum.

Meer lezen: www.santikicoaching.nl

Werklocatie:
Holwierde, Hoofdweg 28, 9905PC
Ook mogelijk op locatie.
Contact informatie: