Masterclass CSI

De Masterclass Loopbaancoaching met de rode draad leidt coaches op in het toepassen van het Career Story Interview. In deze methode vatten we de loopbaan op als een verhaal  en is de cliënt auteur en hoofdpersoon. Cliënten zijn vaak zeer verrast over hoe hun eigen verhalen heldere informatie verschaft over hun drijfveren en gewenste ontwikkeling. Geen onzekerheid meer, maar ‘weten’ op een ander niveau. Meer info over de methode 

Tijdens de Masterclass leren deelnemers over de theoretische achtergronden, oefenen veel met de methode en leren analyseren en de bouwstenen voor het loopbaanportret te hanteren.  De intuïtie wordt aangescherpt en het inzicht groeit. Meer info  

Waardering Masterclass
De gemiddelde waardering is een 8,8. Meer dan 100 coaches volgden de Masterclass. Een quote: “Korte, krachtige en speelse manier om verheldering te krijgen over loopbaan- en levensvragen” Paul Kempe, psycholoog NIP A&O. Elders op deze website zie je coaches aan het woord, die het Career Story Interview in hun dagelijke praktijk vormgeven.

Accreditatie
Het NIP (Arbeid en Organisatie/Arbeid en Gezondheid) heeft deze opleiding met 44 PE punten geaccrediteerd. Theoretische toetsing door middel van een paper en casus is hiervoor een vereiste. Voor het Noloc kunnen 30 PE  punten worden genoteerd; de toets van de casus is hiervoor eveneens vereist.

Eerstvolgende datum
13 april (avond); 14 april (dag) en 15 april (dag). Supervisiemiddag is op 7 september 2023. Locatie: coachhuis Leusden.

De Masterclass wordt 2 keer per jaar aangeboden; doorgaans in april en september.

Aanmelden Masterclass CSI