Webinar CSI

Ben je coach en wil je weten of het Career Story Interview meerwaarde heeft voor jou en je cliënten? Doe dan mee aan het volgende interactieve webinar. Het webinar duurt 40 minuten. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

Eerstvolgende webinar: 20-06-2024, start 20.00 uur

Schrijf je hieronder in als je belangstelling hebt.

Inschrijven webinar

Door Mieke Verbaarschot, ambassadeur voor het Career Story Interview in Nederland. Zij praktiseert de methode met veel enthousiasme en heeft meer dan 100 coaches opgeleid.

In het webinar gaat Mieke in op de vijf componenten van het Career Story Interview (CSI) en hoe deze met elkaar samenhangen. De CSI methode lijkt magisch te werken maar rust op een wetenschappelijke basis. Prof. Dr. Mark Savickas uit de VS is de ontwikkelaar van de methode. Via korte filmfragmenten van een CSI interview krijg je een idee van wat het betekent te werken met jeugdhelden en het favoriete verhaal.

Mieke laat horen wat er bij komt kijken om een mooi interview te hebben, een kundige analyse te maken én een aansprekend (loopbaan)portret te schrijven. Ben je enthousiast geworden en wil je je zelf de methode eigen maken, dan kun je je inschrijven voor de 3 daagse Masterclass.