Webinar CSI (gratis)

Nieuwsgierig naar het Career Story Interview?
Ben je coach en wil je kennis maken met de magische kracht van verhalen? Doe mee aan het webinar op 16 februari 2023. We starten om 20.00 uur. Het interactieve webinar duurt 30 tot 40 minuten. Geef je op via de mail door op onderstaande knop te drukken.

Inschrijven webinar

Het webinar wordt gegeven door Mieke Verbaarschot. Zij is ambassadeur voor het Career Story Interview in Nederland, praktiseert de methode met veel enthousiasme en heeft meer dan 100 coaches opgeleid.

Programma webinar
In het webinar gaat Mieke in op de vijf componenten van het Career Story Interview (CSI) en hoe deze met elkaar samenhangen. De CSI methode lijkt magisch te werken maar rust op een wetenschappelijke basis. Prof. Dr. Mark Savickas uit de VS is de ontwikkelaar van de methode.

Via filmfragmenten van een CSI interview krijg je een idee van hoe het werkt. Je ziet o.a. wat de rol van jeugdhelden is en hoe het favoriet verhaal vertelt over perspectief en de waarden die voor jouw client van belang zijn in zijn loopbaan.

Mieke laat horen wat er bij komt kijken om een mooi interview te hebben, een kundige analyse te maken én een aansprekend (loopbaan)portret te schrijven. Ben je enthousiast geworden en wil je je zelf de methode eigen maken, dan kun je je inschrijven voor de 3 daagse Masterclass. In het webinar meer informatie over opbouw, inhoud en werkwijze.

In het webinar is er ruimte om je eigen vragen te stellen en zo je eigen oordeel te vormen of het Career Story Interview meerwaarde heeft voor jou en je cliënten.