Els Burgler

Je zoekt loopbaan coaching omdat werk meer is dan brood op de plank, het gaat om betekenis geven aan je leven en je eigen levensverhaal tot uitdrukking brengen. Je bent op zoek naar de rode draad in je loopbaan om de volgende stap te kunnen zetten.

Zo heb ik in mijn loopbaan ook de rode draad gevonden. Ik ben al mijn hele loopbaan geïnteresseerd in verhalen van mensen om dan samen op zoek te gaan naar de kern; waar het werkelijk om gaat. In alle verhalen die je (jezelf) vertelt ontdekken en wat je ten diepste wilt. Om vandaaruit de keuzes te maken die bij je passen. Wanneer je jezelf in je werk tot uitdrukking kunt brengen en helemaal jezelf kunt zijn, dan werk je met Zin en energie.

Sinds 2003 heb ik mijn eigen coachpraktijk. Veel coachvragen gaan over verlangen naar een goede werk- privé balans, herstellen van chronische stress of burn-out, hervinden van werkplezier en zoeken naar werk wat werkelijk bij je past.

De methode van Savickas biedt mij een waardevolle aanvulling op mijn bestaande werkwijze en langere trajecten, en kan ook heel goed kort en krachtig op zichzelf staan. Het Career Story Interview ervaar ik als een verrassende kernachtige manier om antwoord geven op je loopbaanvraag. Je bereikt in heel korte tijd grote diepgang en het wordt duidelijk wat het antwoord is op je vraag. Deze methode is anders dan anders. Geen testen of profielen invullen maar aan de hand van 5 biografische vragen over vroeger en nu ga je jouw eigen verhalen vertellen. Aan de hand van deze spontane verhalen beschrijf ik de essentie, deze ontvang je van mij op papier. Dat is een persoonlijke schets, een uniek verhaal wat raakt.

In een tweede gesprek bespreken we dit en benoemen de rode draad: je verhalen over vroeger en nu verbinden we aan je actuele loopbaanvraag en trekken de lijn door naar de contouren van het volgende hoofdstuk in je loopbaan of leven. Ik nodig (en daag) je uit de inzichten te vertalen in concrete praktische stappen.

Als je wilt weten waar je naar toe wilt, moet je weten waar je vandaan komt. Wanneer je je eigen verhaal begrijpt heb je houvast om wendbaar te zijn in een arbeidsmarkt die volop in beweging is.

Wil je meer weten ? Kijk op  https://www.dialoogincompany.nl/career-story-interview/   Of neem contact met mij op.

Werklocatie:
Sterremuurweg 29 9753 AT Haren/Groningen (loopafstand station). Ook coaching via videobellen.
Contact informatie: