Eva Noort

 

DSC05376AWe zien de dingen zoals we zijn. Tijdens mijn studie geschiedenis en psychologie leerde ik al snel dat ieder mens zijn eigen kijk heeft op de wereld en zijn eigen leven. Er bestaan vele waarheden die worden gevormd door de verhalen van vele mensen. Dit heeft mijn idee op twee manieren een positief uitwerking.

Als ik met jou aan de slag ga gebruiken we jouw kijk op je levensgeschiedenis als leidraad om vooruit te blikken op loopbaankeuzes. Doordat ik je overzicht geef over rode lijnen in je levensverhaal, zal je meer houvast ervaren in je loopbaansituatie. Tegelijkertijd zal ik met mijn nieuwsgierige vragen je vaste overtuigingen ‘opschudden’, zodat je leert je verder kijken dan je neus lang is en andere verhalen en invalshoeken met je eigen verhaal kunt vergelijken. Tezamen levert dit nieuwe perspectieven op die je eerder wellicht nog niet had gezien.

De wereld waarin jij werkt is steeds in verandering. Het valt in het dagelijkse leven niet mee om mee te blijven bewegen, zodat je steeds werk houdt wat je met plezier kan blijven doen. Je kunt met allerlei vragen en onzekerheden over je loopbaan rondlopen. Ik vind de methode van Savickas een mooie compacte methode die je houvast biedt in de wirwar van (on)mogelijkheden van de dynamische arbeidsmarkt. Ik combineer het Career Story Interview –afhankelijk van jouw loopbaanvraag- met andere loopbaanopdrachten, zodat je inzicht krijgt in je kwaliteiten en drijfveren en uitzicht op de concrete loopbaanstappen die je wilt ondernemen.

Wil je meer weten over kosten en werkwijze, zie mijn website

Werklocatie:
Kwintlaan 40 9724 EL Groningen. Ook coaching via videobellen.
Contact informatie: