Jacqueline Verheijen

Schermafbeelding 2015-04-15 om 09.33.07Loopbaancoaching met de rode draad is een prachtige methode, waar ik heel enthousiast over ben. In een relatief kort tijdsbestek vind je antwoord op jouw loopbaanvraag. Als je voor een loopbaankeuze staat, vind je in het verleden veel aanknopingspunten.
In feite liggen alle antwoorden in jezelf besloten alleen kan je daar zelf soms even niet bij. Het mooie is dat de methode van Mark Savickas je eigenlijk terugbrengt naar datgene wat je eigenlijk altijd al wist, naar je eigen wijsheid. Ik werk vanuit WerkWijs, dat niet voor niets als logo een uil en als ondertitel ‘werken vanuit eigen wijsheid’ heeft. Want als je werk doet waarvoor jij in de wieg gelegd bent, dan wordt werk zoveel leuker. Ik nodig je uit om op mijn website te lezen hoe het traject er inhoudelijk uitziet. Cliënten geven vaak terug dat ze zich helemaal herkennen in het levensportret dat ze na de eerste sessie krijgen toegestuurd en zijn meer dan eens geraakt. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom voor een afspraak

Wat voor coach ben ik? Betrokken, enthousiast, intuïtief met een onderzoekende instelling. Ik houd van de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. En van humor!

Meer lezen: www.werkwijs.nl 

Werklocatie:
Wilhelminapark 20, 3581 ND Utrecht
Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven. Ook coaching via videobellen mogelijk.
Contact informatie:
T 030 – 251 81 83 M 06 – 23 62 62 68
info@werkwijs.nl