Janique Wienk

IMG_2385

Het motiveert mij om mensen in beweging te krijgen en een beroep te doen op hun wijsheid en talenten, hen te stimuleren de blik naar binnen te richten en bij de kern te komen. Daardoor zijn we beter in staat richting te geven aan ons leven, ons werk en onze dromen.

Vaak kiezen mensen de reguliere, logische weg in hun loopbaan, zonder met hun diepere wensen rekening te houden. Tijdens loopbaancoaching leggen we juist het accent op het in kaart brengen van je dromen, je (soms onbewuste) drijfveren en diepliggende waarden.
Als je het gevoel hebt niet helemaal uit de verf te komen op je werk of je staat op een kruispunt in je leven en wilt snel inzicht, dan is deze korte loopbaancoaching misschien geschikt voor jou. Het is een diepgaande en inspirerende manier om naar je loopbaan te kijken. Je ontdekt aan de hand van jouw verhalen wat je belangrijk vindt in je leven en waar je hart ligt in je werk. Uitgangspunt is dat jij alle antwoorden kent. Ik help bij het leggen van verbindingen en de vertaling naar je loopbaanvraag.

Wat voor coach ik ben? Mijn werkwijze laat zich typeren als betrokken, persoonlijk, kundig, respectvol en nieuwsgierig. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt in hun (werkend) leven, ben ik Arbeids- en Organisatie Psychologie gaan studeren en heb ik mij vervolgens ontwikkeld op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en assessments. Ik combineer mijn kennis van zaken met mijn gevoel voor mensen.

Meer lezen over kosten en werkwijze op mijn website.

Werklocatie:
Amsterdam: Bosboom Toussaintstraat 40 hs
Contact informatie: