Marianne Panneman

Schermafbeelding 2017-06-30 om 14.46.58

Al ruim 20 jaar werk ik als (loopbaan)coach. Uitgangspunt in mijn begeleiding is dat de antwoorden op de vragen die je je stelt altijd in jezelf zitten. Je bent de schrijver én de hoofdpersoon van je eigen verhaal en alleen jij kunt het vervolg schrijven.

De laatste jaren maak ik veel gebruik van creatief schrijven als methode om tot overzicht, inzicht en uitzicht te komen. Ik heb o.a. een serie creatieve schrijfworkshops voor mensen met loopbaanvragen ontwikkeld. Door te schrijven geef je je eigen (oude) verhaal opnieuw vorm en kom je bij je eigen wijsheid.

Erg enthousiast ben ik over het Career & Life Story Interview, een specifieke vorm van storytelling die je ook bij je eigen wijsheid brengt, doordat je levensverhaal je laat zien wat je weg is.Deze snelle, verrassende narratieve methode is geschikt voor werk- en levensvragen die gaan over keuzes maken, richting zoeken en over betekenis- en zingeving: welke kant wil ik op, wat past echt bij mij, hoe kom ik beter uit de verf, wat is mijn weg? De methode is geschikt voor mensen die werken en voor mensen die niet (meer) werken.

Hier lees je meer over de manier waarop ik met CSI werk .

Wat voor coach ben ik? Ik luister en kijk goed naar wat jij wilt en nodig hebt en stimuleer je om je nieuwsgierigheid te volgen en in beweging te komen. Met liefde en humor en op een manier en in een tempo die bij jou passen.

Werklocatie:
Schoorl, Schoutsakker 14, 1871 CZ
Contact informatie: