Petra van Oudenaarde

Petra van Oudenaarde - LinkedIn Profielfotograaf -2083 LowRes (3)Ruim 15 jaar werk ik nu op het gebied van mens en werk. Eerst als intercedent, daarna als re-integratie adviseur en vervolgens als loopbaanadviseur, trainer en coach. Daarnaast volgde ik diverse cursussen, zoals (autobiografisch) schrijven en verhalen vertellen. In 2011 heb ik Bureau Labyrint opgericht.

In mijn werk gaat het over levensloop en loopbaan. Wat zijn je talenten, waar verlang je naar? Waar loop je vast, wat houd je tegen? Hoe ben je gevormd van huis uit, door je opleiding en omgeving? En hoe wil je daarmee omgaan? Alle mensen zijn anders, ieders verhaal is uniek. Daar inzicht in geven, maakt mijn werk tot het leukste wat er is.

Wat ben ik voor coach? Een goede luisteraar. Ik hou je een spiegel voor, zodat jij kunt landen in je eigen verhaal. Je zult merken dat je dan zelf goed weet welke volgende stap je wilt zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meer lezen over mij.

Werklocatie:
Utrecht, coachhuis op: Nieuwegracht 29, Oorsprongpark 7, Maliebaan 45
Vleuten, Beukenburg 16
Contact informatie:
06 – 83 97 29 39
info@bureaulabyrint.nl