Simone Schulp

© QuaFoto | Jeannette Cornelisse 2010Things are changing so fast that many people
are losing a sense of who they are
and where they are going.

Savickas.

Vragen, dilemma’s, twijfels, keuzes over je werk of leven. In een kort (loopbaan)advies van 3 gesprekken krijg je meer inzicht in waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Kortom; naar de kern van jezelf. Dit is de kracht van het Career Story Interview van Savickas die ik gebruik in loopbaancoaching. Je komt in je kracht te staan door een bevestiging van je kwaliteiten, drijfveren en richting te ervaren. Wat is belangrijk voor jou in werk en leven?

In 3 gesprekken krijg je zelfinzicht waar je tot stilstand bent gekomen en hoe je weer de regie kan nemen om verder te kunnen gaan in je leven en/ of werk.

Werkwijze: In 3 gesprekken inzicht en antwoord op je vraag

De gesprekken duren 1 a 1,5 uur gemiddeld

Gesprek 1            : het interview met persoonlijke vragen en een huiswerkopdracht
Gesprek 2            : advies en feedback n.a.v. het interview met huiswerkopdracht
Gesprek 3            : plan van aanpak

Ik vraag je toestemming om persoonlijke vragen te stellen. Ik vraag naar je doel en wat je wilt bereiken in de drie gesprekken. Soms zijn er bijvoorbeeld meerdere gesprekken nodig om de veranderingen en stappen die je wilt zetten door te voeren. Soms zijn er belemmerende gedachten om actief aan de slag te gaan. Of je hebt een strategie nodig om “nieuw” werk te veroveren of sollicitatievaardigheden te leren. Hierin kan ik je ook begeleiden en trainen.

Ik ben werkzaam als loopbaancoach en trainer bij ProActief UvA voor academici en hoger opgeleiden. Ik geef naast coaching, workshops en trainingen in loopbaan oriëntatie, solliciteren, netwerken, een onweerstaanbaar cv, competenties en koersonderzoek. Daarnaast werk ik parttime voor mezelf.

Wat voor coach ik ben? Met goed luisteren en inleven sluit ik aan op jouw vraag en situatie. Ik stel scherpe vragen en beheers diverse coachingmethodieken. Daarmee geef ik jou nieuwe inzichten en leer ik elke dag van velen. Uit onderzoek blijkt dat de mensen die ik coach vertrouwen hebben in mij. Dit vertrouwen komt voort uit mijn betrokkenheid, enthousiasme, humor en vakbekwaamheid als loopbaanadviseur/coach. Ik ben sterk intuïtief, inspirerend en resultaatgericht.Ik ben een expert in vragen over werk: werk vinden dat bij je past, hoe doe je dat?

LinkedIn Simone Schulp

Werklocatie:
Amsterdam, Frans van Mierisstraat 115-1, 1071RP of een coachhuis op locatie
Contact informatie: