Vronie Veugelers

Iedereen wil gelukkig zijn en blijven in zijn werk. Maar hoe realiseer je dat? Dat is wat mij fascineert en waar ik mensen mee help. Er zijn vele factoren (binnen en buiten jezelf) die het werkplezier in de weg kunnen staan. Ik help mensen onderzoeken waar het knelt en geef hun inzichten en handvatten om de juiste keuzes te maken ten behoeve van hun werkplezier.

De ervaring heeft mij geleerd dat er meer resultaat behaald wordt, als mensen zich verantwoordelijk voelen en zelf aan het roer staan. En dat wordt in de toekomst alleen maar belangrijker, gezien de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. En dat is goed. Ik zie in de praktijk namelijk dat het maken van eigen keuzes hand in hand gaat met de groei van zelfvertrouwen, motivatie en daadkracht.

Om mensen te helpen bij het maken van eigen keuzes heb ik een methodiek ontwikkeld. Zie: http://www.mychoice-coaching.nl/windmolenmodel In dit Windmolenmodel staat het eigen verhaal (narratieve coaching) en zelfreflectie centraal. Het is prachtig om telkens weer mee te mogen maken hoe mensen via het vertellen van hun eigen verhaal het antwoord op hun loopbaanvraag geven. Ik werk al 19 jaar als loopbaancoach. De narratieve benadering, die ik sinds enkele jaren toepas, heeft mijn coaching aanzienlijk verrijkt en de resultaten verbeterd.

Na al die jaren doe ik nog steeds niets liever dan mensen helpen bij het realiseren van een succesvolle loopbaanontwikkeling met veel werkplezier!

Wat ben ik voor coach? Gedreven, empathisch en nieuwsgierig. Goed in het oordeelloos luisteren en ‘respectvol scherpe vragen stellen’.

Meer informatie

 

Werklocatie:
’s-Hertogenbosch, Eemweg 39, 5215 HM
Contact informatie: