Yvette van Wijk

Goed dat je hier bent! Als je op zoek bent naar jezelf in relatie tot werk dan kan ik je daarbij helpen. Vragen die je bezig houden zijn bijvoorbeeld ‘welk werk past nou echt bij me’ of ‘ik heb dit nu wel gezien, wat wordt mijn volgende stap’? De uitdaging kan uit je werk verdwenen zijn waardoor je op routine bezig bent, of er ligt juist teveel op je bordje en alles voelt loodzwaar. In iedere levensfase, of je nu jong bent en je voor het eerst richting studie en werk gaat begeven, of al jaren als professional aan de slag bent, er komen in je loopbaan waarschijnlijk meerdere momenten waarop je je kan afvragen, “wat ben ik aan het doen, past het nog bij mij?”

Ik heb in mijn leven altijd een sterke connectie gehad met werk, ik heb het als jong meisje geweldig gevonden om van alles te doen en zelf geld te verdienen, als jongvolwassene twee studies gekozen gericht op mensen en werk, als beginnend professional heel veel leerlingen begeleid en geholpen bij het maken van studiekeuzes, en ik heb me altijd verdiept in mezelf. Ik wil mensen laten zien wat ze hun hele leven al geoefend hebben en waar dat pad of die stroom je heen kan brengen. Helderheid geven en informatie naar boven halen die allang in je zit, maar nog niet bewust is gemaakt. Of, als je al wel bewust bent van welke kant je op wil, je helpen bij het concreet maken van de stappen die bij jou passen! Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op, dan kijken we er samen naar.

 

Werklocatie:
Johannes van Eindhovenstraat 15 5611TK Eindhoven
Contact informatie:
06-25562373
y.l.vanwijk@gmail.com