Zoekprofiel vanuit de succesformule

Vertaling van succesformule naar zoekprofiel.

1) De succesformule van een werkzoekende communicatiedeskundige ziet er bijvoorbeeld als volgt uit.

Je bent het meest gelukkig als je
Zelf * dingen kunt creëren uit mooi/puur materiaal: koken, ontwerpen, lay out maken. Kunt organiseren en regelen. Waar je je kunt verdiepen in zaken en menselijk gedrag kunt beïnvloeden.
Setting * in een omgeving bent waar goed omgegaan wordt met alles wat leeft.   Waar eigenzinnige mensen werken en creativiteit een rol speelt. Waar je én serieus aan inzicht kan werken en speels kunt zijn en waar collegialiteit is. Je favoriete organisatie is kleiner van omvang; dynamisch met mogelijkheid tot samenwerken.
Script * al dan niet vanuit de achtergrond mee sturing geeft aan het goed omgaan met natuur en elkaar.

2) Als je de succesformule vervolgens in gesprek met je cliënt vertaalt naar een “golden cirkel”, kun je tot een breed zoekprofiel komen, dat helpt flexibel te zijn én helemaal past binnen de talenten en drive van je client.

Voor wie de Golden Cirkel nog niet kent, kijk eens op You Tube naar Simon Sinek (7,5 minuut nederlands ondertiteld). Beginnen vanuit “het waarom” (script) en dan verder met het ‘hoe'(Zelf in termen van kerncompetenties ) en het ‘wat’ (interesses vertaalt naar vormen in rollen en activiteiten).

3) Het zoekprofiel via de Golden Cirkel.

The Golden Circle4) Wil je zelf de “golden Cirkel”  gebruiken, dan hierbij een lege versie. Kun je deze niet gebruiken, stuur dan even een mailtje, dan zend ik je een bewerkbaar exemplaar. The Golden Circle leeg